Möbeltyger

På denna sida hittar Du fina möbeltyger! I vårt utbud hittar du möbeltyg både till den lantliga stilen eller om du kanske föredrar mer strikta tyger. Våra möbeltyger passar lika bra för att klä om möbler till att sy överdrag av. Att sy ett överdrag till sina möbler är i de flesta fallen lite lättare än att klä möbler. Att klä om din soffa eller fåtölj i något av dessa snygga tyger är att föryngra dina möbler.
Det som skiljer möbeltyger från andra tyger är att dessa tyger är slitstarkare än vanliga tyger för kläder eller gardiner. För att mäta slitstyrka använder man ett mått som heter Martendale. Möbeltyger brukar ligga från 15.000 Martendale och uppåt.
Till de mer klassiska tygerna vi har i vårt sortiment, räknas möbeltyger med Jacquard-mönster. Tyger som är vävda i Jacquard teknik är tåliga och tack vare sin vävteknik har de ofta två olika sidor – en ljusare och en mörkare. Möbeltyg i Jacquard passar till matsalsmöbler och soffor. Önskar du en provbit av våra tyger så maila din adress så skickar vi. Priserna är per meter om det inte är en stuvbit.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen