Tips för beställning

Här följer lite råd och tips om hur du beställer och förklaringar till vissa uttryck!

När det står pris per decimeter betyder den siffra du skriver i rutan för antal att så många decimeter vill du köpa. Står det pris per styck så är det så många du vill ha av en sak.

När du beställer tyg och inte vill ha hel meter. T.ex. 5 ½ meter så skriver du 55 i rutan för antal. Det betyder att du vill ha 5 meter och 50 centimeter = 55 dm.

Mönsterpass eller rapport betyder att mönstret upprepar sig t.ex efter 63 cm som är vanligast. Viktigt om man vill sy en gardinkappa och behöver sy ihop flera bitar för att få den lång nog eller om man vill att gardinlängderna ska stämma överens . Ungefär som när man tapetserar.

Martindale är ett mått för hur hög slitstyrka det är på ett tyg. 17 000 martindale betyder att ett tyg har provnötts så många gånger innan det går sönder.

Tycker du att det saknas något som behöver förklaras så skicka gärna ett mail till info@allstugan.se.

FRAKTFRITT VID ORDER ÖVER 700 KR!

TYGPROVER:

Vill du beställa tygprover så mejla helst din adress (för att adress och stavning ska bli rätt) och vilka prover du vill ha. Max 5 åt gången.

Vi skickar små prover gratis. Vill du ha större provbit så beställ 1 för att få 10 cm gånger tygets bredd eller 2 för 20 cm gånger tygets bredd.

Kontakt
Kontakta oss genom mejl eller telefon om ni saknar en produkt eller behöver hjälp!

Mejl: info@allstugan.se
Telefon: 031-972266

Nyheter

2017-06-08

Nya vaxdukar

Elva olika mönster + genomskinlig plast för favoritduken du är rädd om.
Erbjudanden
Storsäljare
Senast inlagda produkter
3798_030
Skön Sammet
43 kr
Vaxdukar Metervara
Vaxdukar Metervara
6 kr
Onionmönster 2010
Onionmönster 2010
109 kr